Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, 24 January 2010

Mini 10ku Sudah Berbaju

Akhirnya sampai jugak sleeve mini 10 aku.tak sabar2 i nak menyarungkan baju baru kat my neppy.hahaha..aku beli sleeve netbook ni kat e-bay.harga pun berpatutan xmahal pun plus it's a new item. Worth to buy coz the sleeve provides maximum protection against scratches, dust n bumps. The holes on base pulak to help my neppy keep cool. Genuine leather, handcrafted, fitted and lightweight! so kalo bawak g memana ia akan kelihatan seperti i menjinjit buku aje kekdahnya.. :)







Perlu kan ambik gambar camni?ala-ala model jualan langsung :p Hahaha! tak kuasa i..

4 comments:

eline said...

brapa hengget? nk la jgk.. tp tk nampak la skin lenovo ku itu yg mmg dah cantek.. hmm

Ninie Hanis said...

nak yg transparent pun ade..boleh la 'menshow off'kan cap Lenovo hg tu.hehe..aku beli kat ebay je,hg punya bapa inch?

eline said...

ada yg see thru? nak nak.. FOC la.. ek ek

Ninie Hanis said...

tunggu gue balik lar..