Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, 15 February 2010

Hi-Tea; Farewell, Birthday, Chinese New Year dan Hari Cinta Sang Suami Isteri. 4 in 1

Who doesn't like something multifunctional or multipurpose? Everybody will love it. Bukan shampoo je ada 3 in 1, party semalam pun ada tau.hahaha! Mr. & Mrs. Zaid have been invited to attend a Hi-Tea which was actually a farewell to Abu,who's gonna leave us soon. :( However the farewell turned into a cheerful mode as it also a party to celebrate Najwa's birthday. Elok pulak semalam pun Chinese New Year. VDay pun semalam jugak.Okey takleh sambut paham semua. Yang dah kahwin macam i boleh anggap hari-hari pun sayang tapi ni kira extra special (macam today's special dalam menu tu) sebagai Hari Cinta pada sang suami. Haha..Lagi hebat 4 in 1. Farewell + Birthday + Chinese New Year + Hari Cinta Sang Suami.Hah hambik kau..semua sekaligus.


Budak yg nak balik for good tu yg pakai sweater kelabu tu.Budak yg baru memasuki suku abad pulak (ni ayat Erin bukan aku) girl yg duduk sebelah i tu.Happy Bday again :)

Sedap taw makanan..nama pun hi-tea kan.Bihun goreng ada,kuih muih ada, bubur cha-cha pun ada.Chef of the day si Salleh,gile woh! Anak sapa la ni. Bagus sangat nak buat menantu.Eehh... Aku pun bawak puding roti aje T_T huhu..


Tidak merancang untuk menjadi couple sehati sejiwa dengan memakai baju sama kaler.OH Tidak! takpe,Hari Cinta pada sang suami jadi dimaafkan. :p



tengah syok2 bergambau depan fireplace, sekali....


..ayoyo bley garing bontot aku!


cari port lain la..


Thanks to Salleh,Abu,Fizal n Jemm (tuan tanah eh..tuan rumah) for the invitation.To all my Chinese friends,Gong Xi Fa Chai.

p/s to encek kekaseh,tiap hari sayang! (sambil tiru gaya iklan tv).

2 comments:

Nadia Ahmad Kamal said...

Ehem, ehem! Encek Kekaseh kasi apa for V-Day? :)

Ninie Hanis said...

Nadia,

VDay kan takleh sambut,so i xde la present2 bagai.cumanya we had a great dinner plus we did some baking too...TOGETHER! ;)