Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 4 July 2012

WW17~ happy 3 months old cheeky baby!


9 comments:

Mijoe said...

uncle mijoe suke tgk gambar Fahim ni!

:)

malam ni mlm nisfu syaaban ye Fahim... nanti Fahim kena banyak doa ok?

Rinna said...

Alololo.. dah besar dah dia yer.. kejap jer.. dah 3 bulan tapi tgk cam dah 5 bulan.. :)

Nadine said...

Awwwww, dah 3 months old dah! :)

ishamizu said...

Happy 3 months old, Fahim!
Cair la aunty tgk gmbr awk ni..makin handsome tau! :)

Ninie Hanis said...

Mijoe,

tq uncle mijoe :)

insyaAllah Fahim doakan mommy dgn daddy dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yg baik utk jaga Fahim.

..dan utk uncle mijoe sekeluarga juga. :)

Ninie Hanis said...

Maksu,

yeke mc dh 5 bulan?hehe..maksu lom tgk live lg,fahim kecik aje compare to baby mat saleh. :)


Nadine,

yeap! 3 mo oredy.. :) jap je kan..

Ninie Hanis said...

Ishamizu,

mcm mommy sy la selalu cair tgk zafri.hehe..hensem?hihi*giggles..

Tukang Campak said...

wah Fahim pose macho tu...ala2 flirting 'hai baby...u look gojes', aunty tergoda tp masih cuba memahami konsep gajah dalam seluar fahim (ke benda lain ? haha)

Ninie Hanis said...

aunty zie,

fahim pon xtau apa motip mommy letak anak gajah tu..xmacho la ai camni.

p/s mommy fahim tidak sesaiko itew..bahah! geram nak ajar dia peluk anak gajah ni tu yg attach kt suar dia tu.