Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 17 July 2013

Tanya sama pokok apa sebab goyang..

Takde kena-mengena pun dengan tajuk. Ni haa si Fahim buat art & craft dengan mommy. Inilah proses nak siapkan sensory board yang cakap aritu





Dah tepek kat dinding bilik kita nanti amik gambo lain ye.


9 comments:

tenku butang said...

cumeynyeee.. he2.. suka tgk tgn budak2 kecik bila main2 macamtu.. hee.. tu coklat rice yea?

hai.. salam kenal,
follower no.80
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Nadine said...

geramnya tgk tangan gebu tu buat his art project. geget sket bleh? :D

~Mami Little Hero~ said...

Lol akak duk tengok je apa ke benda hijau putih tu. mcm bendera pas. hahahahha. rupa2nya tree... maafkan aunty keh fahim sbb agak slow dlm menganalisa itu pokok rupanya. kihkihkih

Ninie Hanis said...

tenku butang,

Anak saya memang suka main beras. Itu beras yang dicampur dgn pewarna hijau.Nak buat efek pokok sebenarnya.

time kasih singgah sini.Done follow awak jugak. :)

Ninie Hanis said...

Nadine,

haha!Fahim memang sukaaa main beras tau. Everytime i nak masak nasik,dia dengar je bunyi beras masuk dalam pot terus berlari datang dapo. :D

p/s nanti i gegetkan..hewhew!

Ninie Hanis said...

Mami Little Hero,


"aunty ni tak nampak ke batang pokok kaler cekelat.tapi boleh jadi jugak bendera PAS sangkut atas pokok kan?hahahaha!"

Mijoe said...

Fahim!!!

uncle nak sua bunge2 cam Fahim tu satu boleh tak??? :p

Ninie Hanis said...

Uncle Mijoe,

Seluar fahim bukan bunge2 la uncle mijoe. Tak ensem la camtu..suar fahim corak robotlah! :D

Mijoe said...

sah uncle dah tua..sebab mata dah tak nampak..kah kah kah...