Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 18 September 2013

Selling off my kawaii cake stand!




After almost 2 years you've been serving your master's-finest-bakes, it's time to say sayonara to my kawaii-ever cake stand. I love you my darling. Be good to your new master okay!


**************


Mode sedey la sangat! Haha! I'm gonna sell the cake stand since we'll be moving out soon. Banyak sangat barang nak get rid. So far I'm selling my stuff on ebay. Baju, kasut, sofa, carpets, baby stuff...


Selalunya takdelah sentimental sangat bila nak get rid barang sebab everytime pindah rumah ni lah keje iols. Tapi bila tang cake stand ni macam ada syahdu skit. Lol!


Ada yang berkenan? Hehe..yang di uk jelah. Jangan segan hallo2 k, murah je..selagi belum ada orang bid iols boleh cancel kat ebay. Semoga cake stand saya mendapat tuan yang baik ati macam tuan dia. :)

9 comments:

Masitah Abdullah said...

Meja makan cantik dulu tu ninie dh jual gak ke?

Bestnye nk pindah tempat baru. Eta pon tgh jual barang, mesin basuh la paling besor sekali. Tapi kasut takleh sentuh, kasut buah hati pengarang jantung eta =p overr. Sanggup bungkus elok2 hantar balik kampung. Tp simpan lama2 mst rosakkan. Nangess.

~Mami Little Hero~ said...

comel kek stand tu. ninie jual carpettt/???? hahahha... cer kasi link kat farah nak tengok

Ninie Hanis said...

Eta? Meja mkn cantik yang mana?Yang white color cafe-style tu ke? Aah..dah lama dah jual.Sebab nak beli meja yg bleh extendable.Masa tu pun sedey gak sbb ninie je sayang..zaid tak pon. T_T

Whoa..jual mesin basoh.Besor tu.Jual kat ne?Kedai ke mudah.com? Kasut ni sayang gak tapi tau nnti buruk rosak klu xpakai.Takpela clarks sini murah hewhew..

Ninie Hanis said...

Farah,

Iye..need to clear out many things Farah.Sbb rumah baru nanti fully carpeted. Berminat? nanti i pm u kat wasap. :)

Nadine said...

wah, jual kat ebay! kerlast! :)

Ninie Hanis said...

Nadine,

Ebay tu sumber duit.hahaha!

Azzah Azhar said...

Cake stand still available lagi tak?

Azzah Azhar said...

Still available tak cake stand tu?? Serious nak beli!

Ninie Hanis said...

Azzah Azhar,

Dah jual la sis..sorry lambat reply i kat msia skrg.