Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 22 September 2009

Rezeki...Alhamdulillah.

Terlupa plak nak cerita yang parcel my sister pos dr Malaysia dah pun sampai.Ceritanya,last 2 weeks i try buat biskut susu,tapi tak jadi.membazir tepung ngn susu je.pissed off terus msg my sister minta belas ehsan dia kirimkan kuih raya a.k.a biskut susu la.kebetulan my mom ada kt KL kat umah dia,apalagi diorang pun terus buat biskut susu,serunding daging n bought some serunding n simpulan kasih from Gombak market,and parcel all the stuff on the following day.Alhamdulillah,2 hari sebelum raya,parcel sampai dgn selamatnya.tula namanya rezeki kan.sbb ada kwn2 kat sini parcel kuih raya diorang tak sampai pun,ada yg kena tahan dan ada yg tersilap parcel.Praise to Allah again.

nilah gamba2 i snap masa parcel sampai.




parcel dari Malaysia :)


letters from my nieces.. LOVE them too.


Hannah's writing made me laugh..u can spot the changes of the handwriting on the half way of the letter,my mom has to continue it coz hannah lambat gile tulis n her atuk wants to post my parcel already..hihi.

Terima kasih semua di Malaysia,sbb open house nini n zaid kat sini bertambah meriah dgn adanya rezeki ini.

2 comments:

eline hamdan said...

nape nak upload surat yg mama tulis?

erk... the handwriting after hannah's is mine... hihi

Ninie Hanis said...

Eline,sbb terlalu kelakar..hahaha..owh,it was u lar..i tot mama.seb baik kirim ada paper Metro,leh wat alas kupas bawang.hehuu..