Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, 27 December 2009

Mencari rezeki..

OK,ni baru nk announce..kira official announcement la ni.SAYA SUDAH BEKERJA SEKARANG! Jadi, pada semua yg heran campur geram xdapat borak2,chatting2 dan video chat huhahuha dgn aku for the past 2 weeks,diharap maaf. Sebab saya dah pun mula bekerja yg masuk jam 8 pulang jam 4.30 ptg.setiap minggu 4 hari setengah (sbb jumaat half day).kini anda paham? paham yg aku dah bukan surirumahtangga sepenuh masa lagi,yg kau orang boleh buzz2 ym aku dan ajak borak bila2 sukati tu? hahaha emo... *_*

In short,sorry okey pd semua.termasuklah yg kat Stafford ni.aku baru tau ada yg kata dah paste kat wall fb ajak tgk wayang tp aku xreply.Oh NO! aku mmg xperasan pon.sorry shieela.nnti kita tgk Avatar lah ek.tp pelik betul,slalu si shieela ni rajin bebenor call aku ptg2 dulu.since dh keje ni takde pulak dia call aku nk dtg rumah.bagus la ko ni shieela.mcm tau2 je aku dh keje.hihi..

Ok sbnarnya keje aku pun xdelah mencabar sgt(eh xlangsung kot), apelagi kerjaya yg vogue2 kan.saya hanya pekerja industri (kasi sedap sikit nama,huahuahua..).tapi bg aku ini lah 1 langkah pertama aku sebelum melangkah dgn lebih jauh.ceewahh!

So skrg tgh cuti 2 minggu la ni.Selasa depan baru masuk keje balik. Kat department aku ramai sgt perempuan yg dh berumur (makcik2 dan nenek2).diorang enjoy sgt keje.aku boleh ckp mat saleh klu yg tua lagi friendly dr yg muda.xtau kenapa.pelik.. :O. yg best time break dpt 2x free coffee/tea.dulu pagi2 buat 1 bekal je,skrg dah 2 (satu saya, satu utk encek zaid..hihi).

Gambau2 yg sempat di'snap' secara sorok2 sambil buat2 taip msg padahal tgkap gamba.Muahahaha...time ni nak balik.yg korang tgk byk2 atas meja tu sponge kertas pasir.Ini department packaging.si gemuk tu Donna (kwn rapat) kt tempat keje.
OK sekian time kasih.





6 comments:

lailacern said...

ha????? naper tak bagitau aku time YM.. hampeh tull. anyway.. good luck with ur job.. sonot la tu.. boleh la banjer aku

Ninie Hanis said...

teehee...maleh la nk kecoh2.kat blog je aku cite pun.kat sini pun mmg takdak sapa tau aku dh keje.belanje?buleh..buleh.dtg ar sini aku belanje sate ngn ikan bakar.. :))

Nadia said...

Hi Ninie!

Cute-nya your blog! I love the layout. Congrats on your new job. All the best in life!

Ninie Hanis said...

Oh hye nadia..tak sangka u visit blog i..i keje biasa2 jelah.saja nk kumpul duit.eh btw,ur blog is soo super attractive ok.i pun suka travel+makan.nnti travel UK singgah rumah i k. :)

Nadia said...

Insya Allah, babe! :) Then boleh you bawak I pergi sight-seeing...

Ninie Hanis said...

nadia,
no problemo!u jgn lupa contact i la klu dtg UK k. :)