Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, 20 December 2009

Snowing!!!!

Sorry la patutnya dah lama tulis entry ni.tp bizinye pasal terpaksa la postponed.Hari Khamis lepas,forecast dah ckp akan snow.So masa tengahari tu,snow dah mula turun.selalunya sehari sebelum snow,memang akan terlebih sejuk.malam tu jangan kata baju berlapis-lapis,stoking pun aku pakai 2,3 lapis.aku just sempat ambik video snow turun pada waktu malam nye.sorry la,nx time aku amik siang2 ek.

so kalau korang tgk video ni,perhatikan la kat lampu tu,nampak le snow.ok, aku xpoyo ok,mat saleh pun berlari nk tgk snow turun okey..hahaha...! so what? ok,enjoy watching...


video

5 comments:

ciknoqa said...

ok puan nini sy dah tgk video itu..tp rasa macam nk tgk btol2 la..cmne eh..hahaha jakun nya aku..

eita said...

Wah!sungguh teruja sekali aku melihat show yg turun dr pancaran lampu minyak tanah...wakakaka!best lar weih..aku rs cam kat sini pun ade snow..huhu!

xpe2..sampai ms aku dpt jgk aku pegang snow tu..tungguuuuuuu...

Ninie Hanis said...

nanti lah tunggu betul2 heavy snow.baru feel sikit nk amik video.

along cepat2 plan ngn jaja n fizah mai visit aku kat sini. :)

Anonymous said...

awat ada sound mcm ju-on ja..heheh...-fizah

Ninie Hanis said...

mana ada ju-on?owh ke bunyi kamera tu aku pegang ek?hihi..yg ni xheavy snow,lg 1 video tu br nampak lebat sikit.