Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, 20 December 2009

Our 1st Anniversary..moga diberkatiNya..Amin!

You’re all I ever wanted, and much more.
I look at you and I still get a thrill.
Our marriage is the best thing in my life;
I love you deeply, madly, and I always will.

Happy Anniversary to dear hubby..I keep on loving u more n more.(xsangka dah setahun kan?)

On Saturday fortnight ago ialah hari ulangtahun perkahwinan kami yg pertama.Our 1st anniversary.awww..sgt sikit kan nombor itu.hahaha!

So,kitorang celebrate anniversary kat Birmingham dengan jalan2,jalan2 dan jalan2 lagi.hahaha..ok taklah ada tambahan sikit.Makan-Makan sekali.malam anniversary dah ckp dah kat hubby,esok g Birm kena belikan hadiah utk masing2 tau.tapi harga kena kurang dari £30 (baik kan saye..).so kat Bullring (mall kat Birm),sibuklah mata masing2 melilau cari prezen.konon2 nk surprise lah kan..at last "yang..you suka ni tak?suka tak kalau i belikan ni?" cehh,memang takde daya konfiden langsung nk belikan surprise present.takot kot2 xberkenan kan.baik tnya je.encek suami nampak je cool,tapi cerewet dia bleh tahan jugak tu. :p

beliau happy dapat sehelai kemeja keje dan saya juge happy dapat sebuah 'evening clutch' (zaid yg pilih clucth tu,surprise gak dia pilih hadiah tu.hehe..) tenkiu beby..i lebiu! :)

pas shopping tu,kitorg g makan plak.plan nk mkn kat Flame (buffet restaurant yg best gile),sekali sampai2 tutup.tak beroperasi plak.adoii! tensi.. last2 mkn kat Nandos.Nandos kat Birm pun halal..alang2 lama xmkn KFC bley la layan Nandos kan.memang sedap gile sbb hubby order yg hot punya.dah la cuaca sejuk,mkn yg hot-hot.fuhh terangkat beb!kekeke...



'apa nak beli ni ek?penin-penin..'


gelagat zaid penin nk beli hadiah..huhu!






ramai betul org shopping (atau window shopping).nak krismas lagi,so ramai le yg membeli-belah.


camwhore dgn kete Jaguar..kaler dia je dh memikat..




Melahap kat Nandos..ermm..nyummy,sehingga menjilat jari!

Ada lagi...bukan tu je.sempat lagi celebrate anniversary dgn membeli sedozen donut Krispy Kreme,hah ambik kau! teringin sgt Apple kat Mesia tu.yg plg fave skali flavour caramel dan ada parutan choc kat atas tu.buat breakfast pagi esoknya. :)





Rasa cepat betul masa berlalu.Cam xpercaya jugak dah setahun.apapun semoga perkahwinan ini sentiasa diberkati Allah dan dimurahkan rezeki.Amin..

3 comments:

mrs.aAn said...

happy belated anniversary. happy selalubeb!

ciknoqa said...

hehehe..makan..makan dan makan..mmg bebaloi-baloi bak kata iklan celcom kt malaysia..hg pon dh berisi tgk skg.Happy Anniversary

Ninie Hanis said...

time kasih korang..tulah,memang makan jelah kejenye.nasib je buffet tu xbuka,kalau tak.......huhu!