Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, 4 January 2010

2009 UK Best Songs..

2010.hmmm,tak lama lagi ada Anugerah Juara Lagu kan kat Malaysia.AJL selalunya dibuat awal tahun.aku dan zaid suka sgt lagu Aizat 'Kau Pergi' (talentine OST).harap2 faizal tahir pun nyanyi nnti.apa ek lagu2 hits kat Msia thn lepas?maklumla lama xdgr Era dan Hits FM.heee..

lagi 3 hari genap setahun aku menetap di UK.ingat lagi masa mula2 sampai UK,dalam kereta dengar lagu Lady Gaga 'Let's Dance'.masa tu kat UK lagu tu mmg top habis.sampai aku pun minat skali la.Apa kata kita review balik lagu2 hits 2009.ceh,cam carta top 10 di Era pulak.OK pipol..let's review the 2009 UK best songs ever..(ini hanya antara yg kusuka sahaja,kalau xagree,ade kukesah..hahaha).

Beyonce - Halo, Single Ladies (Put The Ring On It)
Lady Gaga - Let's Dance, Poker Face
Tinchy Strider - Number 1 (*****)
La Roux - In For The Kill (ni mmg best gile)
Soulja Boy Ft Sammie- Kiss Me Thru The PHone
Eminem - We Made You
Lily Allen - Not Fair
Katy Perry - Hot N' Cold, Thinking Of You
Akon - Beautiful
Neyo - Mad
JLS - Beat Again, Everybody In Love
The Ting Tings - That's Not My Name

but for me,i pick Kings of Leon - 'Sex on Fire' and ' Use Somebody' as 2009 best songs ever..

Kings of Leon won best international album and best international group in Britain Awards 2009. They told the crowd: "We have to give this to England. If it weren't for England, Kings of Leon wouldn't be a band right now."

Sekarang ni kt radio tgh top lagu Lady Gaga 'Bad Romance' (OMG i'm addicted to listen to it over n over again) n Alexandra Burke Ft Flo Rida- Bad Boys (yehyeh!!).Eventho some people have had labeled Lady Gaga as 'Lady Gagap',but she really stroked the charts man..She has been reported as UK BIGGEST Selling Single in 2009.yeah,she's the freakin' bitch who sold 30 MILLION COPIES! RaRaAa..RomaA..Gaga..UuLaLa!

sila klik link Lady Gaga 'Bad Romance'.
Lady Gaga - Bad Romance Video - Contactmusic.com

Cheers!

6 comments:

mrs.aAn said...

aku ske lagu paparazzi - lady gaga.
pastu ske lagu ketika cinta bertasbih pun sedap gak

Ninie Hanis said...

yes..akhirnya ade gak yg suka lady gaga.mmg lagu2 dia esp. 'bad romance' skrg tgh no.1 hits la.

mrs.aAn said...

statement ko menunjukkan seolah2 xde org ske lady gaga. hehehe. tpnye mmg aku x ske fesyen dia pun. menjengkelkan

Ninie Hanis said...

takdela,aku xtau la kat M'sia mcm mana penerimaan lagu2 dia.tapi kalau kat UK semua lagu2 dia hits even dah kick off lagu joe mcelderry x factor 'the climb' yg baru no.1 dlm carta for 2 weeks.tup2 bad romance gak no.1 balik.hehe..

mmg fashion dia over tp kat sini kdg2 pelik,Lady Gaga dikatakan trendsetter.dia bukan cm britney xleh nyanyi live.aku tgk dia dlm ellen degeneres,dia kata baju dia made from latex (gilo) dr UK.huhu..

mrs.aAn said...

aku plg meyampah tgk suar dia dlm semi final so you think you can dance tu. mcm suar dalam. tp suare live dia x sdp la

Ninie Hanis said...

oo dia dtg malaysia performed dlm so u think u can dance?aah dia mmg style cenggitu.dia mmg kata dr kecik kwn2 panggil dia pelik sbb dia suka pakaian pelik2.dia minat boy george dulu (no wonder).tp yg pasti suara dia bukan suara mesin la cm britney tu.klu ko tgk video klip dia n lagu dia,style dia mmg style dia sendiri kan,mana tiru org lain.