Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday, 9 January 2010

Setahun Sudah...

7 Januari 2009.Aku berada dalam flight Emirates bersama Zaid.Thank God my visa had approved earlier than I'd expected,just a moment before Zaid should take his flight and I will follow him later all by myself, ALONE! Lucky me,things changed after that and we could fly off to UK together.Alhamdulillah.

7 Januari 2010.Setahun sudah berlalu.Keadaan masih tetap sama.Masih kurus (sedikit gemuk di pipi).Masih berdua (belum bertiga huhu..).Masih makan makanan melayu (atau cina dan india,western sekali sekala).Masih ada snow dan baling2 snowball dengan zaid.Masih seorang Ninie yg dahulu (tidak pernah terfikir untuk mengubah apa-apa,Oh..mungkin untuk jadi lebih baik).However,there are some other new things that does happen in my life in a year.First,I've got a job.Second,I own a netbook which I bought with my own money.Okeyh walaupun bunyi macam 'hek eleh tu pun nak bising',tapi bagi aku itu sudah satu pencapaian atas usaha aku sendiri dalam setahun ni tahu!.So Big Clap Please.yeay..Tepuk-Tepuk! Orang kata yang susah nak dapat tulah yang paling manis.As for that reason,I will carry out futher my THIRD WISH which is to do a .......... (kenapa kau biar blank hah?)Okey,I think I shouldn't revealed it now.Malu lah kang tak berjaya pulak kan.Apapun silalah doakan kejayaan dan kesejahteraan kami berdua di sini ye.

OH JUGA MASIH SUKA BER'CAMWHORE' SEPERTI INI..





11 comments:

mrs.aAn said...

to do a.....? (what?) sila reveal kan.

Ninie Hanis said...

malu la nk reveal skrg.kot2 xjadi lak pencapaian yg ketiga tu.hehe..

Anonymous said...

ya..ya saya tau..tp saya zip mulut dulu hehehe....boleh cmtu Puan hanis???-jaja-

Ninie Hanis said...

Jaja,
hehe..aku rasa kwn2 rapat tau je aku nk capai apa thn ni,so let actions speak louder than words.hehe..

Nadia said...

Nice photos! :) I rasa I tu apa the third wish tu. Jeng jeng jeng...

Ninie Hanis said...

Ala Nadia..i masih blom confident nak publicize that 'thingy'.Nantilah kalau dah berjaya baru kita share ek. ;D.Ni i nak promote blog u ni.Silalah ke blog beliau,best tahu!
http://therestlessfeet.com/

(jgn marah i tlg promote ni..hehe.

Nadia said...

You masih belum confident nak publicise that 'thingy'? Oh, okay... I rasa I tersalah teka you third wish la. Ingatkan you nak wish for a "third person" (a.k.a. The Lil' One) in your relationship. Hehehe... sorry, babe!

Alaa... blog I biasa jer. Ramai lagi yang ada travel blog yang best-best. Anyway, thanks for promoting! :) I love reading your blog, baca experience Malaysians hidup di negara orang lain. Gambar-gambar pun cantik-cantik!

Keep it up, babe!

mrs.aAn said...

adekah sudah.... ??? aku bg tahniah awal2 la :)

Ninie Hanis said...

Nadia,
thanx sbb sedar awal2 yg you dah tersilap teka..hahaha.always wish for the lil' one,but actually that is not the thing. :) Blog i ni biasa2 je. ~blushed

Fiza,
ayat aku for my third wish was 'to do a.......' yang sama sekali tidak membawa erti aku sudah ada ...(ok aku xperlu jelaskan).blom masanya lagi utk ko ucap tahniah.simpan dulu taw.hihihi

tukang campak said...

Sgt cantiks & sweet gambar2 camwhore mu haha..sila terus begitu sbb

-k.zie member sistah mu-

Ninie Hanis said...

kak zie,
sebab?..aishh tulih tak abih..tok pehe la.. kak zie ade blog ye.nnti kita taruk dlm my blog list k.