Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 11 August 2010

Selamat Tinggal Pantai Tenerife

Aduh..sebok betoi lately..padahal cuti 2 minggu hari tu patutnya cukup2 la nak relax kan..tapi tetap rasa tak cukup2.Dah tu malas plak nak habihkan story Tenerife aku tuh.Cerita tergantung pe kes kan?Oklah..sambung story..

Masuk Day 5,dah takde dah naik2 bot lagi.Tak koser..dengan mabuk lautnye lah..nak kena sapu losen kulit satu badan lagi lah (ate,muka teman dah bertompok-tompok kehangusan).Kalau tan berkilat ala-ala JLO takpe gak..huhu.So,end up satu hari dengan berjalan-jalan shopping spree..kunun nak pos poskad kat diri sendiri,pamili dan rakan taulan tapi pusing2 tour satu pekan Tenerife tak jumpa2 post office.Nak tanya reception hotel pun leh lupa.Adeh..

Encek Zaid sempat mandi laut,'last call' katanya..Diriku memang tak koser la nak mandi2 laut ni dah,kulit dah hangus la katakan..Lalu terus membeli french fries dan melepak di bawah parasol,sambil melihat perempuan-perempuan 'half naked' bermain ping pong di tepi pantai.Ape kejadahnya ntah..adui..seb baik bukan bulan posa time tu.hahaha..

Balik hotel petang tu seround lagi mandi,tapi kali ni kat swimming pool.Haaa..yg ni i loikee!Malam makan di hotel je,sambil tengok live show di tepi pool.Esoknya memang takde masa dah sebab shuttle bus ambik kitorang pukul 9 pagi sebab depart dalam pukul 12 tengahari.Perasaan sedih gak nak tinggalkan tenerife sebab pantainya bersih siap complete facilities (sunbeds,parasol,shower free),laut pun cantik,ada ikan paus,orang pun hot..eh tak..makanan yg best.ngeee... :)

TAPI DUDUK LAMA-LAMA KAT TEMPAT ORANG PUN TEMPAT SENDIRI JUGAK DIKENANG-KENANG.. ;)

Selamat Tinggal Tenerife,saya mungkin datang lagi..tapi daerah Spain lain lah kot.







Selamat Berpuasa..nanti saya hapdet cite puasa tahun ni eh.. :)

2 comments:

mrs.aAn said...

nmpk dlm gambo cntik je kehangusan ko tu. da mcm nabila huda lak aku tgk. tp vacation ko mmg best ler... i loikeeee

Ninie Hanis said...

fiza,

ahh..kehangusanku sementara sahaja.Balik je umah terus scrub hari2 you..huhu