Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 19 January 2011

Apakah Menu Pertama Selepas Sebulan Dapor Tak Berasap?

Sebulan lebih jugak dapo teman tak berasap..Balik rumah je check peti ais 'Ape ke he weh ayam pon takde?'.Kerana tak mahu drama sakit perut berulang (akibat cuma makan keropok lekor AJE masa sampai) terus berazam mahu masak lebih proper.Not only tasty but also healthy.Cewahh...!


Ini menunya..

Roasted Black Pepper Chicken.





Recipe? Takyah nak propa la.Ate...teman pon google aje.

4 comments:

fatt said...

wah mmg nampak lazat. bleh masak camni bila aku visit nanti :P~

malam ni menu aku sayur campur, pastu ikan masak sambal, tak lupe juge ikan goreng..apa banyak tul ikan daa..hahaha..jemput2! :D

Ninie Hanis said...

fatt,

boleh2..no problemo.menu ko mewah ngan ikan ye.hehe.tgh makan ke le tu ye.menu aku malam ni nanti aku update.haha...

mommaholicSURI said...

Awwwww.. xpernah terfikir akan masak macam ni kat rumah. Kalau terpikir pun sayur2 tu jer. ahahaha :)

Ninie Hanis said...

kak nuril,

tula..watpe fenin2.campak je benda nak marinate.masuk oven,goyang kaki.tiba masa ngapp.hahaha...bunyi malas habis. :p

p/s sayur fry ngan butter.mantop!