Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, 21 January 2011

Balik Malaysia Part 4 ~ P.D

Selepas coti2 ke Penang dengan family gue,kali ni family zaid pulak membawa kami coti2 ke Tiara,Port Dickson.Aku mula2 pun tak tau Tiara tu rupa2nya penginapan siap ada taman tema kat dalamnya.Siap bergelongsor semua..Walaweh..

Sebelum tiba hari kejadian,maka ahlil keluarga pun bersidang.Masing2 ada tugas kena buat. Aku & Angah (kakak zaid) bersama pasangan kami incharge bahagian makanan n minuman.Antara agenda di Tiara,nak celebrate bday warga family paling kecik iaitu...

Umar Raziq

~eh aku ke?


Maka,selepas je check in di Tiara,kami celebrate birthday Umar.Umi dia yang buat kek birthday dia. :)



~Angah sefamily.

Antara menu malam tu..



~Laksa Kari air tangan my MIL.



~my first trial of cuppies Vanilla n Banana Cheese flavour.Deco krim punah ranah dah. :D


Waktu malam di Tiara,boleh tengok wayang di Pavillion Stage.


Atau jalan-jalan sambil bergambau dengan air pancut dan lampu wane wani.. :p



~kakyong sefamily


Esoknya semua pakat2 mandi..gambau aku tak ambik sbb tak koser nak hurung kamera slr tengah waterpark.Yang ada snap malam tadi punya..


Malam tu pulak kami makan kat luar,dekat2 Tiara jugak.Kat situ boleh tengok sunset.Pelagi..snap..snap..snap..




Pastu..ngap..ngap..ngap..





Pagi-pagi esoknya,lepas semua puas main air,check out kul 12 tghari.Singgah kat bazar beli belah apa ntah namanya..sempat la shopping fridge magnet nak bawak balik UK. :)

Tapi yang ni tak menahan ni..


Oh..my hero! ;p




~yang paling teruja kalau bukan Umar misti ayahnya,abg shidi..kan kan.. ;)

2 comments:

ciqnora said...

even entry berjalan-jalan..tapi makanan tetap menjadi penghias di blog hang hehehee :)

Ninie Hanis said...

Jaja,

Harusss... :)