Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, 24 February 2011

Jom Bergambar Outdoor yang MURAH dan JIMAT MASA!

Siapa nak klik je kat sini Milk A Deal. Haa... siapa yang plan nak buat majlis kahwin tu, cepat-cepat grab offer ni. Bayangkan RM42 dan 45 MINIT SAHAJA sesi outdoor di 3 tempat menarik: Putrajaya, Tasik Shah Alam atau Taman Tasik Perdana. Wowiee...!




Kalau tak kahwin pun takpe, err..tak, maksud ayat i kalau nak ambik gambar dengan anak ke, family ke, kawan-kawan ke pun boleh. :)


Cepat! Cepat! Sebelum deal ni habis.. klik kat sini ok.



4 comments:

fatt said...

ninie,
yg buat deal ni kwn aku...classmet masa kat um dulu :)

Ninie Hanis said...

yeke?fitri tu eh?wahh..bagus ek.dulu aku kawen pun pakai khidmat member2 gak..seronok ada kwn photographer ni ;)

fatt said...

bukan..the wife..diha. dia classmet aku dulu..nk pakai photog mende, kan aku takmo kawin..ekekeke :P

Ninie Hanis said...

haha..sekarang outdoor dah meluas skop dia.bukan utk kawen je.utk family,kwn2..eh,sebut kawan2..nanti kalau ada offer cenggini nak ajak ko amik gambau ngn aku lah..misti best kan?hihihi