Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 8 March 2011

Announcing... Beli Belah Belog!

Hi peeps! I nak announce yang i dah launch my online shopping blog,Beli Belah Belog (BBB). Jangan segan meh visit http://belibelahbelog.blogspot.com/. Buat masa ni, i nak promote authentic designer handbags such as BCBG MAX AZRIA, Juicy Couture, dan Longchamp just exclusively from London, Paris and Turin,Italy.



Click here to visit my BBB


Anybody love Juicy Couture handbags? ;)


Longchamp Le Pliage, exclusively from London store.

Longchamp Le Pliage..psst,there are so many colours to choose! ;)

Cara order juga senang sangat,just fill in Order Form at the bottom of the blog. Any queries don't hesitate to contact me via email hanis.hamdan@yahoo.co.uk

More stuff will be coming pretty soon. Don't forget to check it out!

BBB... Now everyone can shop! :)

10 comments:

mashitah said...

bestnye ninie! tahniah da jd bisnesswomen=)

Ninie Hanis said...

eta,

hehe..xdelah,saje cuba2 lepas dpt galakan kwn2 dan kakak. :)

p/s eta pun businesswoman gak kan?Herbalife tu ;)

mashitah said...

ok la, dah maju setapak, pasni betapak tapak lagi. hehe..bisnes herbalife 2 nk tolong org je =p

Miss El said...

kak ninie, siyes suke! err, ade diskaun tak ;p

Rinna said...

Tahniah..tah buka kedai.. moga terus maju jaya.. :)

ishamizu said...

Bestnya dh ada bisnes! Tahniah, Ninie! All the best..bler la turn akk plak ek? madang je bz ngan ank2. hihihi.

Ninie Hanis said...

eta,

bagus kan herbalife tu,mmg nampak perubahan eta mcm yg eta cerita kat blog.ehem..jgn lupa bgtau the good news nanti,i'll pray for u.

miss el,

thanks sudi promote kt blog awak.mestilah ada untuk kezenku yg rajin di sinun tu ;) Tolong promote kat kezen2 lain jugak eh.hehe

Maksu,

hee..tenkiu maksu.If maksu n paksu nak stuff lain cm gadget ke,game utk haikal ke let us know k.tlg promote kat UM n Unikl staff please..tenkiu. :)

Ninie Hanis said...

Ishamizu,

thanks akak.besarkan anak2 kat kota london tu lagi heaven kot ;) Comel je diorang.Akak bila nk dtg stafford,meh singgah umah tau.

Effa Akmal said...

dah jenjalan dah lam belog baru kak ninie tu... sekarang ngah promote kat kengkawan yg minat handbag shopping kat belog kak ninie tu.. :)

Ninie Hanis said...

effa,

yeke..thanks :)