Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 8 March 2011

My Buddies..

Masa balik Malaysia disember lepas, aku sempat jumpa dua orang member aku ni.Mereka jugaklah merangkap blogger tegar kat belog aku neh..haha..



Mummy Fiza.. tak sangka sempat jugak aku tengok perut besar dia sebelum tu,sehinggalah selamat bersalinkan Hafiy Rayyan.

Member seUIA, blogger half + half = uno

Hafiy Rayyan



MummyFiza:"Hafiy,bgn..ni aunty ninie dtg".Nan hado,makin sedap anak ko tido ek.Hehe.




Sebelum berangkat balik ke Malaysia,aku dapat tau sorang kawan baik aku yg aku dah kenal dari darjah 1 ni, cik Fatt, nak berangkat ke New Zealand.Aiseh..ingatkan tak berjumpa dah.Tapi tulah..tup..tup,dia sempat balik sebelum aku fly.Dapatla jugak aku jumpa member aku ni.

Blogger Backpacker Busuk..dah aku pun kena rahsiakan identiti dia..haa..ko suka tak fatt gambau ko dah jadi cenggini?Sorry la ye,saya hanya menurut perintah.kekeke...


Yeahh..beliaulah blogger Backpacker Busuk. Haih..susah jadi femes ni. :p

Menge'teh' di Pekan Lama Kopi Putih :p
Peh..layan sungguh menge'teh' memalam neh..

Sempat gak kita menge'teh' kan fatt.Sampai dua tempat pegi 1 malam..sayang tak tangkap gambau byk2..eh tapi kalau amik gambau byk2 ngan ko nanti kena tapis pulak..banyak keje.Hahaha..!


p/s masih ramai kawan2 tak sempat jumpa,termasuklah Cern Laila..sorry dirimu xdapat jua kujumpa,walau dah berjanji :(

8 comments:

mrs.aAn said...

dpt gak aku melihat gambar sewaktu pantang.... hu3. sbb aku sibuk tgkp gmbr hafiy je mse pntg. gmbr aku ade la 2 kpg je kot.

skrg hafiy da rajin berborak. especially pas bgn pg. terjerit2 + gelak2 smpai nmpk gusi. :)

fatt said...

wah jelita aku ada munge kat muke..ekekeke :P

ala beb aritu jap beno le kita lepak..aku tak puas sbnrnya sbb byk benda tak habis borak dgn ko. klu ko lama lagi kat UK mebi 2013 aku datang..stok lamaaaa aku datang... :)

Ninie Hanis said...

fiza,

aku pun hampir terlupa nk hapdet psl gambar ni..hehe

p/s dah maju anak ko eh,first word dia 'papa'.Jgn sentap okay!

Fatt,

Hahaha..cantek kan muka ko..:D k beb,rumah aku sentiasa terbuka utk ko.:)

Mijoe said...

Ninie

IIUM ke dulu? :p

Ninie Hanis said...

Mijoe,

yes..

Mijoe said...

ler... :p

my wife pun...
my sister pun...
and both brother in law..

my wife n my sister n her hubby satu batch. engine.

my bro in law - LAW.

i tak le... tumpang glemer jer..ha ha

Ninie Hanis said...

yeke..i batch grad 2006,course Comm,HS.

takpe,tumpang glamer pun oke. (padahal tak glamer pon :p)

Mijoe said...

my cronies tu grad earlier than u. 2002 kot... :)

zaid pun uia ke?

muka2 pasaraya OTK la ni... :p