Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 8 March 2011

Najwa & Fizal Bday Party

Kalau perasan entry lepas2 masa i buat makan2, dah sambut dah bday si Najwa ni (nak baca balik klik sini). Kali ni housemate dia pulak si Fizal sambut bday baru2 ni..So diorang pun buat bday party untuk Afizal & Najwa sekali. :)

Disebabkan permintaan tuan rumah supaya masing2 bwk potluck yg berat2 je, rumah i dengan rumah Dalina (jiran tetangga) decide untuk order ayam Southern Fried Chicken je dekat Al-Karim.Al-Karim ni kira fast food la,ada pizza,kebab, dan mcm2 lagi.Sedap woo ayam goreng dia,kalah bau KFC.Hahaha..yg penting,halalun toyyibah! ;)


The VIPs ;)
Makan ler..tunggu ape?
Menyambut bday bersama-sama :D
Nasi lemak yang sedap daripada anak bujang Amar :p
Desert buatan tangan Syazwan tapi tuan punya diri tak datang :o
Karaoke sampai penat... -_-'


Dalam event invitation kt fb tulis party start pukul 7.30 malam sampai 2.oo pagi. Bergasak!!! Hahaha..seb bek weekend. Nway, Happy Birthday to you both,sedih next month Najwa dah nak balik for good.We gonna miss ya T_T

4 comments:

fatt said...

ko bleh jadi penyanyi jemputan la sbb setiap kali ada majlis makan2 mesti muka ko yg pegang mikropon..ekekeke :P

Ninie Hanis said...

suara nan hado je weh..belasah je janji ada entertainment.kuang3..

Tihara said...

sedap tgk desert tu..btw, hpy b'day :)

Ninie Hanis said...

Tihara,

tula..semua ckp sedap.thanks for visiting. :)