Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday, 26 March 2011

Miles of smiles in fun run

Pagi Ahad lepas,after breakfast i dan incek hasben nak keluar la jalan2. Sungguh girang rasa hati nak keluar sebab cuaca terbaek..sudah mau summer. Dengan confident naik keta, baru je nak keluar dari segitiga emas stafford (mcm KL le pulok), terus jammed.. haiyoh. Ape pasal?

.......................................................
...........................................
..............................
......................
........


Stafford Half Marathon 2011 !



~cara tak ambik gambar dari suratkabo? ngeh..ngeh

the winners..
Credit to Staffordshire Newsletter newspaper for the nice caption and photos.




video


... and end up with terpaksa duduk dalam kereta berjam-jam.. ramai kot runners, panjang giler nak tunggu diorang habis seberang jalan baru kereta boleh jalan. Nama je duduk kat town centre, tapi boleh tak tau ada marathon hari tu. Duh... -_-'


3 comments:

Kelly Chantek said...

dah nak masuk summer ek Ninie? terasa macam winter baru nak ke spring jer... :)

maklum la kl ni kan all the time summer...he he he..

pasni ada summer sale la kan Nie?

Effa Akmal said...

yg pkai custom cam banana tu pon lari gak kew??hahahahhahahha. klakar jek...

Ninie Hanis said...

Kelly Chantek,

Hari tu panas dah mcm nak summer.tapi sekali tu je,cisss..skrg dah sejuk balik.yes,it's spring now.


Effa,

Aah,kelakar kan?hahaha..mcm2 costume ada. :-P