Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 15 March 2011

Oh heaven nya kalau dapat FULL BODY MASSAGE!

It's Milk A Deal time. Hari tu dah ada deal macam ni, i dah sentap dah. And this time really make me even more sentappp! I want it too!!! T_T




If you want this deal click here MilkADeal


Jadi, jika anda berada di daerah berdekatan, jangan lepaskan peluang keemasan ni. Peluang DIURUT COMPLETE PACKAGE FACIAL + BODY HANYA RM58!

Of course i nak,tapi i sangatlah berada di kejauhan. C'mon girls, u should grab this deal. It's really worth it because you just have to pay RM58 instead of RM395 for 2.5 hours. And what you will get from this deal?

  • Essential facial
  • DNA eye & ampoules
  • Neck treatment
  • Seaweed mask
  • Traditional body massage
  • RM30 cash voucher at 2 locations at ZENSE

Berbaloi tak? Memang berbaloi.. So what are waiting for..grab it now here.

5 comments:

S.H.I.K.I.N said...

Bestnyer klu dapat mengurut..dah lama x urut..especially klu balik outstation lagi sedap urut.. :D

mommaholicSURI said...

Best giler ah!!
kat sana mmg xde langsung ke Ninie?
:)

Ninie Hanis said...

shikin,

tula..murah nokss..ko patut pergi :) manjer2kan diri kau..


kak nurill,

bukan takde,tapi pasal harga package deal ni murah sangat2.kalau kat UK mau over £30 T_T

Effa Akmal said...

eh..betul kew rm58 jek?? murah gle.... last pegi spa + urut² nie pon be4 preggie ritu.... gian bangat dah nie, tapi inche hubby plak x bagi.. T_T

Ninie Hanis said...

effa,

kann..murah sgt.nasib i takde kat msia di kala ini.Hanya tinggal 1 hari lagi for u to grab the deal.but betul jugak,tak boleh main urut je kalau tgh pregnant.