Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, 19 May 2011

AF9... Pokoknya, Enjoy.

Mungkin aku agak lambat nak berbicara pasal AF9 sedangkan sekarang dah minggu ke 7 pun. Dah lama sangat pun tak update bab-bab akademi fantasia ni. Terus-terang, AF2 je yang aku follow dari ujibakat ke diari harian sampailah ke konsert final. Enjoy gile zaman tu. Mungkin sebab ramai pelajar yang bakatnya sangat 'sincere'. Pastu, fenomena AF2 tu dah tak terasa dah dalam AF-AF seterusnya. Sorry.


Sejak dok UK aku dah tak ambik port langsung AF ni. Sampailah satu hari aku diberitahu oleh Haniza & Isa masa diorang datang last 2 weeks, yang AF9 ni adalah AF yang terakhir. Kalau nak tengok, baik tengok sekarang katanya. Haha.. Isa promote tak hengat.


Ok,aku tengok. Minggu 1,2 &3 macam h*r**. Takleh blah. Malas nak follow. But then,wait. Calon gugur. Afundi Masuk. Hazama. Full stop.



Ok, harap tiada kejelesan pada incek suami. Hahaha!



Memang sadis bila aku terpaksa godek utube nak tengok diari hari-hari. Lagi sadis diari hari ni hanya boleh ditonton keesokannya. Nak wat cane ehsan uploader. T_T



Isu tak adil kemasukan Hazama tu bagi aku tolak tepi. POKOKnya..orang tengok orang ENJOY.



aku harap utube tak rosak aku dok ulang main lagu ni je..hahaha



p/s nak tepon cikgu pipah jap. nak pesan jangan lupa afundi Hazama sabtu ni. :p

7 comments:

Haniza Yazid said...

best kan hazama ni... suke beno bila die wat psembahan... tp die ni dulu artis ke? artis bole masuk af ek?

Ninie Hanis said...

niza,

mmg suke bebeno.. :) dia kan MUH punya vocalist jemputan (sbb MUH masih takde penyanyi tetap).

org kata sbb dia takde album so boleh consider masuk af.

shieela said...

oh, hazama..x sabar nak tggu minggu nie nyer, dier nyanyi lagu dr kump ilusi..tq ninie sbb kenalkan aku ngan hazama...hahaahah :p

Ninie Hanis said...

shieela,

dah,satu stapok demam AF penangan niza.hahah...AFUNDI pukal pakai pound agak2 sampai tak?kehkehkeh..

Rinna said...

Waahh.. Ninie dah join the club laa yer.. jgn lupa join Hazama FC kat FB hehehe.. Kawtim.. :)

Maksu suka masa dia nyanyi last week heheh..hope dia wat yang lagi best this week.. :)

Satu lagi.. jgn lupa tgk Maharaja Lawak pun best giler.. okey.. hehehe..

Mijoe said...

den pun dah tak layan AF..dah lama dah(cam tun mahathir cakap..)

tak pernah undi sesapa pun. betul2 tengok masa zaman Zahid dan Mawi je. PAstu mmg tak tgk langsung! :p

Ninie Hanis said...

Maksu,

aah,dah join club Hazama FC pas je tgk AF9 tu.Ye..teruja sungguh.Maksu jgn lupa vote.hahaha..on behalf kitorang,ni zaid pun dah join sekaki. :)


Mijoe,

then u should watch this AF9,sebab mmg best since pelajar tersebut masuk. :D Sori saya tak suka mawi.hehe