Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, 11 November 2011

Raya Haji Celebration

11.11.11- Hari ni appointment dengan midwife dekat General Practice (GP). Midwife check blood pressure and baby's heartbeat semua ok alhamdulillah. Next session will be the dating scan on 30th November 2011...... to know the sex. ;)



baby bump, no?


Sambutan raya aidiladha tahun ni macam biasalah,sederhana je. Tapi alhamdulillah dapat juga merasa sikit-sikit suasana raya masa majlis makan-makan2 kat rumah cik puan delina itu. Kitorang buat potluck sikit. Tuan rumah masak nasi beriyani, daging masak kerutuk, acar dan pastry karipap* (taktau nama) :)


haa..nilah dia pastry berinti karipap.sedap woh..



ni dia menu tuan rumah..yang dalam bekas tu pulak kuah kacang Shida & Fifah makan bersama nasi impit.



yang ni aku bawak, kari sayur dan janggut sotong goreng tempura :)





Baju raya I di sponsor oleh ibuk Khaeryani Jamila a.k.a Emil dari Jakarta ya. Vogue the vass baju gue. Haha! Makasih ya mil..Selesa sungguh nak-nak pulak baju raya sume dh tak muat T_T



3 comments:

Mijoe said...

salam aidiladha!!!

tak sabarnye nak tunggu result 30 november itu...he he he..

uncle mijoe teka...boy!!!! :p

mashitah said...

eta rasa mcm baby girl je. hehe

Ninie Hanis said...

mijoe,

thanks for guessing. :)

salam aidiladha juga.


eta,
wah..kenapa ek?hihi...

nanti kita sama2 tengok result.