Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 7 December 2011

the result.. WW8





tahniah kepada anda yang terer meneka :p

13 comments:

ishamizu said...

Congrats ninie! Nmpk nya tahun ni ramai boy! :)
Take care k..

Ninie Hanis said...

ishamizu,

haha..tulah.sy mmg langsung takleh teka.kejap feeling boy,kejap girl.Alhamdulillah.

fieza said...

waaaaa...congrats babe...boy..bleh jadi perisai keluarga neh..

Mijoe said...

uncle mijoe teka boy kan? he he

fatt said...

YAY!! aku adalah antara yg berjaya meneka dgn betoi :D

mesti hensem anak ko ninie, very sure punye lah :D

Nadine said...

Weeee!

Congrats dear! Geng Abam Faaz...hik! :)

AieSha said...

wah... tahniah!! ;)

Ninie Hanis said...

fizah,

thanks babe,insyaalah jadik bodyguard mummy dia sok.hahaha!


Uncle Mijoe,

yeap!terer teka ye.hehe..another Man Utd fan in da house. :p

Ninie Hanis said...

fatt,

tahniah sbb meneka dgn terer sekali..heee,hensem op kos la,ikut aku (oklah zaid jugak). :p


Nadine,

tulah,boys rule! i ada 2 bodyguards la esok. :D


AieSha,

thank u Aiesha :)

eline hamdan said...

on our side boys dah menang la dgn adanya team member baru neh. side zaid pun rasa more boys kan... isk isk bila aku nak dpt boy gak nih...

takpe... janji mum n baby sihat dan moga2 semuanya nanti dipermudahkan... tugas yg akan datang lebih menduga... itu yg lebih penting.

lepas ni takde contest bagi nama baby pulak ke? i'm in...:-p

mommaholicSURI said...

Sampai sekarang, i x reti reti pon tengok gambar scan tu tau. Masa Oman dulu, doctor tunjuk aje my hubby dah Yes Yes dah sebab nampak boy. I masih terpinga-pinga tapi Yes Yes kan je la jugak. Memang xde tokoh nak jadi doctor langsung i ni. :P Muahaahaha.

By the way, congrats dear. Nanti baby boy leh jadi bodyguard mommy. :)

Ninie Hanis said...

Eline,

ha tulah..hafiy dah lompat bintang hari tu sbb dia kepala team yg menang.hahaha..zaid side as well..boys rule!

thank u,amin..doa2kan kami kt sini.mai la visit aku nanti no..

next contest nak kena plan betui2..satgi tak seprais.huhu..

Ninie Hanis said...

kak nurill,

tulah,i pon sama..tau nampak kepala je.pastu tang gender,spesel request mintak nurse focus tang 'tuuut' tang mana konfiden nye dia kata boy tu.gagaga..