Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 25 June 2013

Vroom Vroom..kereta dah transform jadik motor.

Baru tau boleh share video Keek kat blog. Yeahuu! Bolehla atuk, opah, nenek, aunties uncles, pakcik makcik, sepupu sepapat, cuzzie muzzie Fahim nengok Fahim kat sini. Ni semua lepas tengok blog kak Nadine yang post Keek si comel Faiqa. Memang ketinggalan keretapi sungguh..

Aktiviti petang-petang sekarang kalau panas. Dulu ride-on Fahim ni kereta. Skarang bukak some part jadik motor plak. :p







8 comments:

ishamizu said...

Seronoknya Fahim! :)

Oh Keek boleh share video direct to our blog eh Ninie? Akk nk try la..akk sll fail nk dload video kt blog ni huhu..tq for sharing!

Mijoe said...

bagus bagus!!! dapat tengok hero bujang beraksi!!! :)

gigi BigBoss dah berapa batang tu Ninie?

Eta said...

Geram he ngan fahim ni, Kali dpt jumps nk peluk2

Ninie Hanis said...

Ishamizu,

Aah..ninie pun baru tau pas baca Nadine's blog.Samalah kita pun slalu fail taktau apsal iphone ni.

*ceh salahkan henpon plak*

Ninie Hanis said...

Mijoe,

haaa..bolehlah uncle mijoe suh aunty Malin follow Keek fahim ye.Bleh tgk Fahim slalu.

Gigi dia 6 batang,2 bawah 4 atas. :)

Ninie Hanis said...

Eta,

Tunggulah ada rezeki jumpa di Msia bleh polok2.Aunty ninie pun nak polok2 Khalid.Geram jugak mesti mulut dah potpet2 kan.. :)

~Mami Little Hero~ said...

Ninie,

Laju nau fahim merempit. hahahah. suara mak dia sungguh la menggangu konsentrasi aunty nak tengok video. hahahaha (gurau je k).

Ninie Hanis said...

Kak Farah,

hahahahah!! Ate..mute jela k.Farah. As usual,mak dia slalu la jadi badut.kuang..kuang..kuang..