Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, 3 March 2014

Fahim Zidane's Masterpiece

Salam..hari ni Fahim nak tunjuk my drawing kat bloggers semua. Tajuk drawing ni 'Animals' sebab Fahim dah kenal giraffe,elephant dan crocodile since I was one year old lagi. Everytime mommy said 'giraffe', I gave a sign like 'longggg neck'. When mommy said 'elephant', I raised my hand doing an elephant trunk and an 'eeekkk' sound. When mommy said 'crocodile', I clapped my hands and said 'snap! snap! 

Cantik tak?




Ni Fahim yang kaler tau..mommy tolong sikit2 je. Like tolong pegang tangan Fahim masa lukis, masa colouring, dan tolong cantikkan mana yang comot. Heh!! Maklumla motor-skill Fahim tak bagus lagi. 
Takpe, mommy kata "practice makes perfect".



Art attack is the best activity to do with mommy. Yang ni Ialah lukisan bertajuk 'Winter'. Fahim tekap kentang dengan warna-warna musim sejuk. Ada jugak lukisan tajuk 'Autumn'. Spring dengan summer je belum. Lol!



Sepah-sepah macam ni memang bagi inspirasi kat Fahim.


'Peace!'



Tau tak lagi sebulan Fahim nak masuk 2 tahun? Hmm..i wonder what mommy will do on my birthday?

Till then, adios,











7 comments:

Yong Is My Name said...

Good job Fahim!
Ni kalau jual kat ebay sure mahal ni mommy ..

ishamizu said...

Wow very nice! Good job Fahim..keep it up k..comel sguh! :)

Nway kejap je dah nak 2 thn..Zafri lg 2 bln 3 thn huhu..

Masitah Abdullah said...

wah pandainye fahim, kejap je lagi ni mst lagi kemas kan, dah la comel.

ninie, eta nak gelak pulak bila baca ninie tulis cantik tak, ayat fav khalid tu. kalau x cakap cantik, dia akan pakse kita cakap cantik. hehe

Ninie Hanis said...

Yong is My Name,

Takleh jual..priceless! ;)

Ninie Hanis said...

Ishamizu,

Kan? Masa berlalu sgt pantas. Rindu kan diorg baby2..zafri pun nk bday jugak tak lama lg ye? April baby jugak lah ni.

Tq, biasalah mak mana sedap ati tgk drawing hancuss. Mka yg cantik tentulah sentuhan tgn mak yg lebey..huhu!

Ninie Hanis said...

Eta,

Ha'ah kan..br teringat. Nak kena visit Khalid ni one day. Insyallah!

Cantik sbb mak dia tlg kemaskan..ketidak, tade rupa binatang pon. Hahaha!

Mijoe said...

Hey young man!!!

jangan conteng dinding tau!!! :p

kemsalam kat daddy n mommy ok!