Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 19 August 2009

Atuk Jack
































































Hari ahad lepas,atuk dtg rumah melawat cucu-cucunya..atuk selalu tepon tanya kabar kitorang.eceh..perasan nak ada atuk omputeh.hehehe..Sebenarnya,beliau ialah Jack Mills,kawan zaid yg dulu keje sama2 kat Areva n skrg dh retired.Kitorg panggil dia atuk sbb dia memang dh tua..opss..berumur lebih sopan,atau mungkin warga emas?hmm..Atuk Jack sgt romantik kerana beri bunga pada saya.Zaid pun tercabar lalu terus berlari ke Tesco utk beli bunga..(huh berangan la zaid nk wat camtu,hihi).

Atuk Jack memang baik hati,since kitorg pun xde sedara mara kt sini,dia kitorang anggap mcm sedara jugak.In fact,dia byk tolong zaid masa zaid mula2 keje kat Areva.On that Sunday,kitorg ajak dia lunch kat rumah,ckp kat dia kul 1 @ 2,tp kul 12.30 org tua tu dh sampai Stafford (dia dr Buxton),alamak gua tgh pulun masak kt dapur ni,duh..nx time aku kena bilang dtg kul 3.hihi..Oh,mat saleh mkn apa? hurm..atuk suka mkn steamed salmon yg i pernah masak dulu,so antara lauk yg dimasak ialah ikan salmon kukus,salad seafood dan sup sayur.healthy food weh!

Oh ye,saya sudah berjaya memandu di UK buat pertama kalinya..hebat tak?sila tepuk tangan!Tapi sy takleh pandu selalu wlupun saya punya lesen yg sah,sbb insurans keta takde nama saya.Jadi,drift skill xdapat ditonjolkan..huhu!

4 comments:

mrs.aAn said...

wah...memandu peugeot. ko mmg slalu membuat aku mendengki. di sini aku hanya mampu memandu persona sahaja. huhuhuhu

Ninie Hanis said...

haha..sengal lah ko.tidak perlu mendengki sbb keta tu walau peugeot tp aku rasa persona ko lg baru.hehehe...

tukang masak said...

thank you so much for following and supporting DapurHangit ;)

Ninie Hanis said...

tukang masak:senang blajar masak tgk video je,pandai org Cardiff masak.hehe..thanx for visiting my blog too.