Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, 27 August 2009

Iftar Ramadhan fi bait Sheila.

Gile ah tajuk entry bahasa arab.Nangis ustaz arab uia kalo tgk grammar aku tunggang langgang..hahahahoho.Maksud sebenar nak disampaikan ialah Berbuka Puasa Di Rumah Shiela.rasanya tang Iftar Ramadhan tu je yg betul,kekekeke....

Semalam our friend,Shiela buat makan2 berbuka puasa kat rumah dia.Punya la selenge i langsung xsnap photo pun.Aduyaii..tapi makan2 semalam memang best.Shiela masak nasi ayam yg lazat,desert sagu dgn kuah kastard (that's my feveret okeyh),ada pengat pisang,bihun goreng n puding caramel Ara,Kek batik cantik Shida,ayam BBQ yg 'layannn',kek n apa lagi..hmm..boleh kata almost semua dh masuk perut.Aku n Wan Aneep g awal sikit tolong2 Shiela since dia sorang je kat rumah,Zaid n the rest dtg pas keje.Dah penat makan (mkn pun penat eh) n gelak2 n borak2,kul 10.45 mlm kitorang pun minta diri nk balik.Shiela tapau kan nasi ayam n pengat dia,n aku siap tapau kek batik shida (nk makan masa sahur nnti).Masuk keta zaid ckp colleague tmpat keje dia tapaukan donat (sbb bday dia) since dia tahu zaid nk sahur so dia kata boleh buat makan sahur.baik hati betul!hehe.Wah..sahur tu dh byk sgt makanan pulak.Tak best betul entry kali ni takde gamba..ish ish..

2 comments:

Rinna said...

Lorr awat tak ambik gambar.. rugi2.. at least kalau ada gambar leh laa wat kenang2an untuk masa2 akan datang tau.. :)

Ninie Hanis said...

maksu: tu la psl selenge betul..sedap sgt smpai lupa nk pegang kamera.