Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday, 3 October 2009

Open house lagi..










Salam Lebaran lagi utk semua..

Lama tak hapdet blog ni.Agak bz jugak minggu.bz buat apa?hehe..adalah.. wink wink!!

Okay sebenarnya nak cerita lagi psl raya.Lepas kitorg buat open house hari tu,the next weekend ada lagi rumah kat Stafford ni yg buat open house.Open house rumah Najwa,Afiq dan Botak,juga tukang masak import khas dari rumah Jamm,si Abu.tee he..Mmg meriah,kalau dilihat pada hiasan rumahnya,mak aih...kalah la rumah kat msia tu.siap ngn hiasan kad raya,lampu lip lap bagai..ni mesti keje afiq nih.Makanan pun super lazat,mcm2 ada..menu special ialah nasi beriyani (dwikaler mcm nasi hujan panas tee hee..),choc fondue fountain dip ngn marsmellow,strawberi..sedap smpai rasa nak curi bwk balik mesin tu,soto pun sedap..ada kuih muih,puding laici,kuih raya..mmg full perot.pastu diorang da buka shisha lagi..raya meraban weh.kekeke..

O oh..ada lagi,kitorg sambut bday erin n botak hari tu..happy birthday to you guys..it was a surprised party lagi..heehuu..

ok,entry i kali ni mmg cite psl raya je.tgh mood raya kan.korang byk ke open house?byk lagi ke kuih raya?i dah tinggal suku balang..bila dah hujung2 raya ni,kuih raya laku.hahaha..ok aku mmg da blur sbb ni da pukul 2 pagi, dahla tadi tgk cite Gondoruwo..hihi.... n aku jugak rasa sedih bila dgr berita bencana gempa bumi di Indonesia..(tetiba tukar mood sedey..eh No,i was about to cry,Ok i lie..i was crying the moment i watched the news on buletin utama.Prayers to all the earthquake victims,n all of us..

I will be away for 2 weeks..jgn rindu2 ye bloggers (kau mcm la ada big fans..adoii!!)

Salam..

2 comments:

eline hamdan said...

last nite we(mama n babah n kami 4 branak) went to mak eton's house... we went without calling first maksudnye redah aje! yummy yummy memang langkah kanan pasal ibu hang memang wat open house untuk bebudak opisnye... ada nasi tomato lauk sambal daging + jelatah + papedom n also mee kuah kicap. both ur SIL n families were also home...

so, dah beli souvenir utk ku... huhhuhu...

HAPPY BIRTHDAY!!!

Ninie Hanis said...

oh yeke?langkah kanan lah hangpa no..hehe.hari tu kat Jungfrau,Swiss aku pos poskad kat mama+babah n ibu kat keramat.taktau dh sampai ke blom.seboknye nak souvenir,ish ish..hehehe..

thanks for the wish. :)