Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, 23 November 2009

Notts Game 2009

Last month,hubby and his Staffordian fellows including me went to Nottingham University.There was the biggest event organized by Nottingham Malaysian Society, 'Notts Game',which is an annual event with over 5000 participants from 56 universities taking part every year.and my hubby n other fellas were representing Staffordshire University in the 5-a-side football.Walau tak menang,janji semangat bermain tu yg penting..caiyokk!!

Many of the games were held during this 'awaited event' including congkak n batu seremban! wow!! so impressive..but i dun have plenty of time to watch the game since most of the time have to be in the field with encik zaid.plus somebody asked me to be a photographer on that day.haha..tak taulah ye encik abu,cemana gambar2 tersebut.meanwhile waiting for Stafford team to be qualified to the next round,one of my friend (the official photographer for Stafford team..haha) had asked me to become her model that day.it could be a way for her to sharpen her skill in photography..i guess.bakal jurugambar perkahwinan gak neh..hehe so good luck.back to the story of notts game,event ini memang dinanti2kan sbb banyak jenis makanan Malaysia dan juga bukan malaysia dijual.so time nilah kita dapat merasa sate,nasi lemak,nasi minyak,kuih-muih,laksa,cendol n etc...hari tu kitorang makan nasi lemak,sate ayam,rangka ayam,cendol,ais krim malaysia perisa asam boi dan kuih-muih.

sekarang pulak musim luruh (autumn),Nottingham University pun mmg tgh cantik dgn daun2 kering..so bukan saya seorang je yg kena jadi model hari tu,tp terpaksa pulak berduet dgn encik zaid.hai..tak pasal2 buat outdoor wedding album kali kedua.hahaha!

Pictures of us enjoying the autumn n golden leaves..





8 comments:

mrs.aAn said...

ninie.... aku plg ske pix last n second last tu. sweeeeeet!

Ninie Hanis said...

aku suka jugak..but i luv the first one more..

ciqnora said...

aku pon suka gak....

ciqnora said...

aku pon suka gak....

ciqnora said...

aku pon suka gak....

Ninie Hanis said...

ciqnora,

suka sgt nampak sampai 3 kali post..hehe

Zainin Osman said...

Assalamualaikum...wah menarik foto2 tu..kalau minat nak share koleksi foto2 secara online,boleh lawat website pilihan Paksu nie http://www.safephotosharing.co.cc Bila dah register nanti jangan lupa add Paksu kat situ...username Paksu ialah fotokita Paksu dah jadi Premium Member kat situ.Jom kongsikan koleksi foto kita sesama kita,jgnlah simpan jer dlm komputer tu...hehe...

Ninie Hanis said...

Paksu,

Wsalam wbt,boleh2 nanti kitorg register dan add paksu.bole share gamba kami di sini.aritu dh ckp dgn zaid nk taruk gambar kat saudaramara.com.hehe..