Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 10 November 2009

Switzerland, Milan, Venice.

here are few more photos from our Italy n Swiss trip..jgn xpercaya yg kami travel secara backpackers (hotelnya toilet di luar,even not all hotels),traveling around the countries with train, boats, trams n buses,and eating all the budget foods,but at the end we still have a great journey.hehe,syabas beteh..







Swiss is truly amazing,so does Venice.Milan give us a nice moment to remember.Overall,this trip is totally unforgettable. :)





5 comments:

lailacern said...

lama tak borak..miss u beb... Best giler nko yer.. next year ... Insya Allah aku pegi.. esp Venice..hu hu..

Zainin Osman said...

Assalamualaikum...hmm...menariknya foto2 tu...syukurlah krn Allah telah memilih anakanda berdua berpeluang melihat keindahan alam ciptaanNya sejauh itu,moga ianya dpt menambahkan lagi keimanan kita & ingat betapa hebat kekuasaanNya berbanding kita insan yang amat kerdil ini. Paksu nun jauh di Cheras hanya menumpang gembira melawati info2 terkini kalian...kalau kelapangan elok gak simpan sebhgian foto2 menarik tu dlm web family kita (tanya Zaid web tu) dgn lebih secured & privacy lagi utk koleksi album family jangka panjang...

Ninie Hanis said...

Cern,
kalau cuti di europe singgahlah bermalam umah aku.kitorg happy kalau ada yg sudi visit.hehe...yes,u should go to venice,it's awesome.

Paksu,
Waalaikumsalam,thanks paksu sudi singgah blog nini.Insyallah nini dan zaid akan kongsikan beberapa gambar kami di sini.nanti kitorang send.Alhamdulillah dpt tgk keindahan ciptaanNya,tp mcm mana pun hati ni tetap kat Malaysia. :)

Mijoe said...

haduiii..sungguh jeles ku melihat entry ini wahai Ninie! :p

best travel secara backpacking ni kan? tak de nak kene rushing ikut schedule.

u penah join kelanaconvoy tak?

Ninie Hanis said...

Mijoe,

memang best tapi tahun ni belum start travel mana2 lagi sbb baru balik cuti malaysia.i belum pernah join kelana convoy but ada kwn yg pernah join.maybe jenis hubby dan i lebih suka tak terikat dengan orang kot,so we prefer to travel by our own.