Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday, 20 March 2010

Warwick Games.

Bulan Mac memang bulan yang penuh aktiviti bola encik zaid aje.Masa ni lah dapat berkumpul ramai-ramai,siapa yang ada kawan-kawan dari universiti lain dapatlah jumpa.Warwick Games have been organized by Malaysian Students Association, University of Warwick.Warwick ni dekat2 Birmingham jadi mmg dekatlah kami nak ke sana.This is my second time I'm visiting Warwick University and the third time for hubby to participate in that event.Walau macam mana pun,suhu dan tahap kelajuan anginnya masih sama.Tak pernah berubah.Sejuk tahap gaban! Tahun lepas Warwick Games football tournament pertama yang aku pegi sejak datang UK.Memang trauma habis la sejuk nak mampos..tapi sekarang steady je berdiri tepi padang..(ceeeyyy,perasan!)

Gambar-gambar di Warwick Games tahun lepas.



Gambar-gambar di Warwick Games tahun ini.Fuhh..maintain kot.Hahaha..Ye tetap sejuk gila..



Rezeki masih belum berpihak pada Staffordian.Takpe..cuba lagi.C'mon Stafford! Kali ni takdelah gerai-gerai makanan macam di Notts dan Manchester Games dulu.Kitorang makan nasi ayam yg di order kat Abang Nik dari Stafford.

Sesi makan berjemaah..sedap betul nasi ayam wife Abg Nik :)


Few moments captured during the game..credit to Bari dan Ain for the nice pics.


Cik abang i lupa bawak kasut but bola yang i hadiahkan..nak kena ni.grrr..

Hebat tak hebat la team Stafford ada pemain import dari France,Musa.





Ada jugak game2 lain mcm netball,badminton,tennis dan lain-lain.American football pun ada tapi tahun lepas dah tgk,tahun ni malas nak g tgk lagi. ;p

Ingatkan Warwick Games penutup acara bolasepak tahun ni,rupa-rupanya tidak.Mereka ingin berjuang lagi tanpa putus asa.Yeah! Next,kita akan ke.....LONDON bebeh. Yeeehaa!

2 comments:

ciknoqa said...

acik..
bila tgk gambaq2 hang ni..rasa cepatnya masa berlalu kan..dh setahun 2 bulan kot if tak silap aku hg g uk..misti xsabaq noo nk balik msia..ke dh best dok sna hehe

Ninie Hanis said...

dear,
aku mmg rindu sgt pun kat mesia.miss everything about malaysia..tak sabaq2 ni nak balik.balik hg bwk jalan2 cari makan kan..kan?

p/s tapi duk sini mmg best pon. ;)