Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, 25 July 2010

Beach Getaway: I'm Coming Tenerife...Iyeaahoo!!!

Suda tidak sabar ni mao coti..mao lihat pantai.Mao kaki ini bermain2 dengan ombak..Mao lihat sunset dan sunrise..dan mao REHAT! Ketika ini masih mem'packing' lugage.Doakan saya selamat bercuti ya semua.. ;)

My beach getaway..Tenerife,Spain.




Arona Gran Hotel..my hotel.


Wish i could see this panorama tomorrow..



~gambar dari Google.

Nasib baik Spain menang World Cup.Baru lah 'feel' nak pergi coti2 di Spain.Hahaha!

7 comments:

mrs.aAn said...

Sangat dengki kerana anda nak g spain. best3.

ciknoqa said...

amboi..amboi mentang2 la Spain menang World Cup ke situ destinasi coti2 kamu yer bersama encek suami..ok selamat cuti2 Spain..jangan lupa amik pic banyak2 noo..waka..waka..

eita said...

OMG!!that beach is so beautiful...i wish i can be there too...aku bkn bleh tgk beach skrg nih..rs cam nk pg jer..huhu..
btw,Have a nice vacation my fren.jgn lupa ole2 dr spain k..hehehe. take a lot of picture there for me...:p

eita said...

OMG!!that beach is so beautiful...i wish i can be there too...aku bkn bleh tgk beach skrg nih..rs cam nk pg jer..huhu..
btw,Have a nice vacation my fren.jgn lupa ole2 dr spain k..hehehe. take a lot of picture there for me...:p

Ninie Hanis said...

fiza,

kamu juga mao ke bumi kenyalang weekend ini kan?have fun too.. ;)

jaja,

tula,seb baik menang.kalo kalah kalu,kena book gi amsterdam la..hahaha

along,

taktau la cemana canteknya europe beaches.aku rasa malaysia byk lagi beach yg bertaraf 'world class'.serious! Insyallah..n thanx.

MOMMAHOLICSURI said...

wah! bestnyer!!! u kem salam la kat amigo amigo kat sana yer. Mane yang hensem je la. Hahaha

Ninie Hanis said...

Ola kak nurill,

ok,nanti saya kem salam.taktau mana satu nak sampaikan salam kak nuril sebab semua yg tengah main beach volleyball tu hot2 belaka.waduhh..