Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, 23 July 2010

Tetamu dari Malaysia

Ceh ceh..sape tu tetamu dari malaysia datang.haha..kawan zaid yg sama2 belajar kat sini 5 tahun lepas datang visit kitorg.Encek Amad ni dulu house-mate zaid kat sini,pas habis belajar semua seangkatan dia dah byk balik malaysia,termasuklah si amad ni.Bila dah jumpa dua org ni byk la burak2,ala-ala borak kat mapeley sambil minum teh tarik kekdahnya.Dari bab mengimbau kesah lama di stapod,sampai la ke bab gosip2 di malaysia..amboih bole tahan mereka nih.

Si amad ni dtg dengan girlfriend dia cik Dalia.Surprisingly,si Dalia ni pun ex-UIA jugak.Hahaha..tetiba jejak kasihan. :B Mula la bercerita..

"you tau dulu dewan konvo kita tu dulu ada padang,sekarang dah takde padang.."
"eh u tau cafe HS tu dah lain dah".
"la ye ke?you duduk kolej mana dulu?"
"you kenal si polan ni tak?"
"ooo you pun kenal dia ke?what a small world!"
Teehee.. :D

Si Dalia ni lepas grad di uia dia sambung master di Birmingham.Haa..nanti jangan lupa jemput ye makan nasi minyak korang.Huhu..

Owh si Shieela temanku itu juga ada.Sian lappy kena virus ye shieela..hehe.

Sesi bergambar vain mode..




..dan sesi bergambar 'uncontrollable' mode.. :) siap dah tunggang terbalik dah si amad ni..hehe...




Saje kongsi gambar old skool ni dgn u all.Ni time they all dolu2 masa belajar kat sini back in 2005.Lain kan ropa encek zaid.Sungguh boyish.. ;) I takde gambar encek amad dolu2..ketika beliau masih berambut afro.Huhu..betoll!! :p


~gambar ehsan dr fb amir (tq!).from left Rehan,Zaid dan Amad.


~gambar masa travel di Amsterdam (during world cup 2006).From left Amad,Rehan,Amir n Zaid.

Thanx for visiting us guys. Xx

2 comments:

Dalia said...

thanks for ur hospitality tau! wow, first time nama i masuk dalam blog :D
rupa diorg zaman muda2 dulu kelakar teramat sangat kan nini? heheheh

Ninie Hanis said...

Dalia,

u're welcome. :) Saje i nak bagi publicity kat u.hahaha..

tulah..nanti lah kalau i jumpa gamba amad yg nampak jelas rambutnye tu,i upload dlm entry ni.kenang-kenangan.. hehe