Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 25 January 2011

And..The Blogger Award Goes To....



Omaigod...i can't believe this.Thank u all the fans out there for supporting me...



(Heh..mulalah nak verangan..Ni Blogger Award je lah..ambik award dah pi main jauh2 T_T)

Ala..award camni pun satu penghargaan jugak kan.At least ada orang appreciate our writing.Ini jugak pertama kali aku dapat award camni.Terima kasih kat Fatt sebab sudi bagi aku award ni.Blog ni sebenarnya untuk ceritakan life aku kat sini (UK) selepas kahwin.Dan juga sebagai penghubung antara aku,keluarga tersayang dan kawan-kawan.Dan alhamdulillah makin lama makin ramai kenalan baru.I Heart U All, Bloggers. :)


Tersurat dan tersirat di sebalik Award ini:

PENCIL Yang Besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM Bergerak Tanpa Henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima. (maaf jika gambar ini tak bergerak di blog aku.memang rasa nak tempeleng je time kopipes). T_T

LOGO Bulat Berkelip-Kelip
Jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. Ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 6 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. Anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. Tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.


6 orang jer??Aiyoo..susah hati aku nak buat pilihan ni.Macam kena pilih antara 6 jejaka untuk dibuat jodoh. (eyy apeda merapik)..
Jadi...aku pun pilih la 6 bloggers kat bawah ni.Dengan harapan semoga teruskan penulisan anda.Jadilah blogger tegar.Huahuahua..



1) Ciknoqa ~ My best friend.Aku suka penulisan dia yang buat diri rasa dekat dengan dia.Bagus jugak,at least taklah rasa kita ni jauh sangat kan.Thanks to bloggy world.Semoga award ni buat hang makin rajin hapdet ok.. ;)


2) Mrs.Aan ~ Another best friend..Hot momma lagi baru-baru ni.Hopefully,dengan award ni,blog dia about her lil' caliph 'Hafiy Rayyan' akan lebih aktif.Seaktif baby dia yang makin membesar bagai juara! :)


3) Tukang Campak ~ She's my sister's friend.Hobi Kak Zie ni,mencampakkan apa-apa je dalam kuali.Blog dia sangat best bila baca.Sebab kelakar.Kadang-kadang terpikir 'Are u really a mom of three?' Ok tiada kaitan.Haha! (gelak juga).


4) Mommaholic ~ Mula-mula follow blog dia sampai semangat nak tulis blog sendiri.One day,baru tau she's my senior kat UIA.Then the latest,my bestfriend kata penulis ini juga adalah colleague dia kat TM. Haha! What a tiny world..Love her writing and her supermomma stories.


5) Effa ~ Dia sepupu sepapat aku.Blog dia memang layak masuk kelas peralihan sebab banyak sangat spelling errors.Hehe..tapi best baca sebab cara itu buat kita rasa macam dah lama kenal jek ngan budak nih.Eh..bukan budak lagi.Bakal mummy okeh.Auww...


6) Ikan ~ Awal2 aku sendiri confuse kenapa mesti Ikan?Mungkin sebab dia suka Nemo?Atau pun suka makan ikan cencaru sambal belah belakang.Apapun,Kak Dd ni (juga kawan kekanda ku,Eline) rajin sangat berjalan.Suka baca blog dia pi sana,pi sinun.. :D


Kalau boleh selit lagi,nak selit juga RinnaManja dan Cern untuk ambik award ni.RinnaManja boleh jadi sumber inspirasi kat aku camana nak buat duit dengan blogging.Seronoknya dah dapat check...Err,tolong jangan rompak maksu saya -_-"

9 comments:

fatt said...

bakal menyusul lagi 1 soalan tag utk ko...hehehe...nanti dah publish ko amik kat blog aku ek :)

Ninie Hanis said...

haha..baek..

mommaholicSURI said...

TQ Ninie!!! Really appreciate it. Ni award yg kedua (sama pulak tu) akak received for my blog. Wau!! TQ again, dear :)

Ninie Hanis said...

ak Nuril,

U're welcome..biasalah blog akak byk peminat ;)

Tukang Campak said...

Hi everyone...I did not prepare any speech or notes as I've never expected to receive this award..i would like to thank everyone for making...*dushh* terus sedar dari lamunan seorang selebriti..

ahkak terkesima, silalah tunggu ntah bila2 la acara penerimaan award akan muncul di velogku.

Apakah motif ayat 'x mcm mak org?'

Ninie Hanis said...

kak zie,

LOL... :D

Motip: Maknanya anda sangat kelakar! Susah seorang ibu yg busy uruskan 3 org anak ada spare time nak buat kelakar.Huhu...

ciqnora said...

huhu...terharu i tau..anyway thank you laling :)

Effa Akmal said...

dah hambek... huih.. kelas peralihan?? cettt...

Ninie Hanis said...

jaja,

u're most welcome. ;)


Effa,

hehe..ejaan tunggang terbalik pon i loikee.. :)