Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, 22 April 2011

Hangin

Sepanas-panas cuaca summer
Panas lagi hatiku ini
Dah penat arrange semua
Rumahku masih belum get ready


Haih.. bikin hati gua panas. Ditambah pulak cuaca yang sedia panas. Kang ada pulak letting agent yang kena bakor.



Gua takde mood nak tulis. Kang gua tulis jadi bahan cacian pulak. Nasib baik terjumpa klip ni kat facebook sepupu. Layan jelah.



Sebelum layan, cari kipas jap dalam kotak. Panas.












p/s Yang di atas adalah emosi sebenar incik zaid. Aku tukang kipas je.

5 comments:

fatt said...

ayo apa sudah jadi? (sambil angkat 2 tangan dan geleng2 skit kepala).

sabau ye...aku pun tengah panas ni. dah penat berhujan 2-3 hari ni. aku buzz ko tadi..tak on9 ke?

Ninie Hanis said...

fatt,

wiken aku jarang on9,apelagi time genting camni.apa2 inbox fb aku.

biasalah,aku ingat ragam org melayu je tak reti biz,mat saleh pun ada ropenyer.rasa nak bakor je..bakor!

Mijoe said...

betul tu Hanis... awok bako aje mat saleh tu! :)

dah masuk summer ke? berapa degree siang hari?

Ninie Hanis said...

mijoe,

skrg dah 22 degrees.tapi dlm hati menggelegak mcm dah nak mendidih.paneh!

Mijoe said...

sabar Hanis... dugaan tuh!

calm down ok! Encik Zaid pun sama.. :)