Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 8 June 2011

Yummy Ribs (WW2)

Today's Wordless Wednessday pictures; The bestest ribs grilled I've ever tasted.
mmm..nyummeh!








What: Eating ribs.
Where: Favourite Chicken (halal fast food), Wolverhampton,UK.
When: April 2010.
Who: Ninie, Zaid, Ayu, Ali.

12 comments:

Haniza Yazid said...

wah kak, kedai ni sy penah p.. sedap kan.. :-) alamak,trus lapa juge.. sy ni mmg xleh tgk mkanan sdp2, cpt nor lapanye & kuat mkn..

fatt said...

amboi sakan noo..nanti aku dtg bwk p sini..saja gatai nak merasa. hehe :)

Ninie Hanis said...

niza,

isa misti dh bwk makan kedai ni punya,glamer kot ribs ni.hehe..

tula,sedap kan?tu dlm gambar tu sorang satu set tu..haha.spesis makan banyak gak kan?hihi


fatt,

aku bwk ko makan sini nanti.sedap!ko suka ribs kambeng kan?aku kalau mkn siap tapau bwk balik weh.

Effa Akmal said...

uih... cam sedap jek.. ni mcm kedai fast food kew??

Ninie Hanis said...

effa,

sedap amat!aah,fast food.kalau kat stafford dh lama order delivery,malangnya kedai ni luar daerah stapod. :p

Mijoe said...

aduh..rib kambiang pulak tuh...aduh aduh..tetiba gua lapar...walaupun baru lepas makan burger 1 1/2 bijik...

kambiang...wa punye pebelet ooo Ninie! kat Stafford banyak halal food tak?

Ninie Hanis said...

mijoe,

awat kambiang?peh nama baru...

feberet eh,tadi anda post gambau siput sedut sy yg terlior.hahaha..Stafford tak byk kedai halal,halal food pon kurang,tu pasal gagah pi Wolverhampton tu.

fatt said...

hahaha...kambiang? tersembur milo aku. ye baik ko tau aje kan kegemaran aku. ekekeke..ala beb psl trip europe tu lambat lagi, nti kita plan slow2, tp aku bercadang nak dtg hujung summer so aku sempat rasa autumn kat sana :)

Mijoe said...

@Ninie & Fatt

den dah boring asyik guna word kambing jer dari azali lagi... :p

dapat nasi mendi kambiang best la ni...

Ninie Hanis said...

fatt,

ko ingat tak kita pi makan lamb chop kat apantah nama tempat yg cool malam tu,siap ada nama island la tempat duduk dia.nak burak bapak bising mcm disko.last2 tukar kopitiam.haaha!

tp yg pasti tak le sedap sgt.mesia ni asal lamb je mahal.nanti aku bwk ko sini.


mijoe,

sedap gak nama tu.sy tau nasi mandhi tu (mendi tu mandhi kan).dah survey resepi tapi blom cuba lagi.

ayu said...

wahhh..rindunye!!! rindu ribs yg sedap tuh! terliur betul..huhu.. ninie, xleh ke pos ke msia frozen bende tu? ke china ke? hehe..skang ni merempat kt china jap..;p hehehe..of cozlaa kat ninie pun rindu gak..my teman jjcm.. hehe..;)

Ninie Hanis said...

ayuss,

mishhh u too! ayu kat mana skrg?kenapa gi china?holiday ke urusan keje?jeles..tolong peluk ciom utk beruang panda di china. :)