Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 24 January 2012

7 months pregnancy (WW9)




my 28 weeks tummy :)


What: Sightseeing Liverpool at my 7 months pregnancy
Who: Mami n' Dedi
Where: Albert Dock, Liverpool
When: Saturday, 21st January 2012

4 comments:

fatt said...

as-salam

ninie, sori kay aku lama tak emel ko..a bit busy doing nothing..mlm kang aku tulis 1 emel utk ko ye :)

anyway, ni baru first time aku tgk gmbr tummy ko. 7 months tapi mmg besar..i guess mgkin sbb baby boy. since takde fesbuk ni aku mcm dah tatau apa pkembangn ko...tgk dlm blog jela nmpknya..anyway berat tak bwk perut camtu? soalan aku ni tak ilmiah skit tapi sbb aku tak penah rasa so aku curious nak tau...hehe...aku rasa ko elok bykkan berjalan2 dari skrg so nanti senang nak bersalin...

deng! ive so many stories nak gosip dgn ko sbnrnya...so mlm kang aku emel ye...tunggu :)

Ninie Hanis said...

fatt,

hah..baru muncul ko ek?bz doing nothing?tipu sgt,mesti dok susun itinerary baru le tu.

berat jugaklah..takpe,soalan ko mmg lazim ditanya pun.jadi ilmiah le bila dh jawab kan..hehe.tula,skrg kena lagi rajin eksesais jalan kaki.ni pun turun naik tgga rumah eksesais juge.

ok,tak sabo nak bergosip.huhu

ishamizu said...

Aah dh bsr ur tummy but still u look gorgeous! ;)

Ninie Hanis said...

ishamizu,

besar sampai tak boleh button the coat dah..hahaha!