Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, 9 February 2012

Santek tak?

Santek tak blog baru ni? :)


Kalau santek kasi jatuh itu kepala.


-_-??


Skrip dalam Senario The Movie lah. Tak pernah tengok ke?


Ok bye.




p/s janji belog ni hapdet :p



8 comments:

mrs.aAn said...

Tak dpt nk tk santek ke tk sbb tgk via mobile. Putih aje. Huhu. Nnt akan ku tgk pakai lappy ya.

Ninie Hanis said...

mrs.aAn,

amboi skrg manyak bz eh,semua pakek henpon..hehe.lama ko xsinggah beb.sila hapdet laju2 belog kamu.

Mijoe said...

wooo...kasi uncle mijoe jeles sama itu new photo header.. he he!

selit aar gambar encik zaid sekali...baru rock!! :)

tapi yang ni pun dah marvelous Ninie!

Ninie Hanis said...

mijoe,

encek zaid tak suka interframe katanya..hehe..

cantik?time kasih :)

Frau Azmir said...

uiiiiii cantik nye gambar kat atas tu :) macam model cover magazine pregnant woman pun ade ;D

Ninie Hanis said...

Frau Azmir,

alahai..buat saya kembang semangkuklah pulak tetibe..hehe.maceh.. :)

Mijoe said...

encik zaid tak suke interframe???

sejak bilekah en zaid jadi malu-malu Rooney neh?

ooh lupe, daddy-to-be kena la acted macholy...(ade ke word neh Ninie?) :p

Ninie Hanis said...

mijoe,

dia mmg pemalu,malu malu kitten.. :)