Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 1 August 2012

Kenapa belogku bersawang?

Betul la tu..kata orang kalau plan nak beli barang baru jangan cakap sangat depan barang lama. Nanti dia merajuk. Alahai netbook ku,kuat merajuk rupanya kamu. ishh ishh...time nak switch on tetiba je skrin tu crack. Aish..elok pulak jadik time aku baru lepas received parcel 'barang baru' tu.


Sebenarnya tiada plan pun mahu membeli henpon baru. Netbook aku tu je cemburu sangat. Kalau ye pun tuan dia dapat sematpon baru, itu bukanlah berarti dia tidak menyayangimu lagi. Cuma tawaran sematpon baru(ok taklah baru sebab latest model 4s, yang di'offer' tiadalah 's' nya) tidak mampu kutolak. Lebih2 lagi bila sematpon experiyah ku sudah tak terasa ke'semat'an nya. Nak check fb pun asyik error,memang tak smart langsunglah.


Kudapat sematpon Ipon Empat itu sebab kontrak 24 bulan hampir tamat. Maka taknak customer lari diriku di'offer' henpon baru itu dengan monthly yang sama for another 24 months. Rakan sekalian janganlah hairan mengapa baru sekarang nak ber'instagram'.lol!!!


Khidmatmu masih diperlukan wahai netbook. Ketahuilah bahawasanya menaip entry dengan skrin sentuh amatlah annoying rasanya. Nasib baik kamu ada insurans tahu? Didoakan semoga dirimu tak dapat direpair. Boleh dapat netbook baru..*gelak penjahat.

4 comments:

Haniza Yazid said...

hahaha, tergelak2 saya baca entry ni... :D A'a,tahu takpe, saya pun kdg2 jadi gitu juga, kalau puji2 benda yg baru mesti benda yg lama buat hal... huhu... Sabo jela...

ishamizu said...

Welcome to the club! hehe
mula2 akk tak sure sape honeyzidane tu smpila nmpk si bb zidane yg hensem tu br follow blk :D

ok keep us updated..ceh, akk pon kjp on n off update blog..huhu

Ninie Hanis said...

Niza pun ada barang yg merajuk ke?hihi..

Ninie Hanis said...

Tq for the approval. Suka2 ati je kan letak nama..kan org dh xkenal.hihi..