Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 15 August 2012

WW19-A Happy 19 Weeks Old Baby


My honey bunny is 19 weeks.
He's such a happy baby and is 6.23kg today.
"selamat menyambut aidilfitri! Ampun dan maaf dipinta sepanjang mommy saya menulis. Kalau ada yang sudi nak bagi duit raya silalah pm mommy mintak acc no.,"Fahim Zidane.

p/s tersalah post entry td..duhh sorry ya!blame the tech*

4 comments:

Mijoe said...

salam Fahim comey!!!

alololo sungguh gumbira yer Fahim!!
dah pandai senyum ye...rambut pun dah lebat yer...

fahim nak duit raya dari uncle mijoe, balik msia dulu la yer...he he

salam aidil fitri, maaf zahir dan batin dari uncle mijoe & auntie malin di malaysia to fahim, daddy fahim n mummy fahim! :)

Fatt said...

assalamualaikum ninie,
lama aku tak blogwalking ke sini tetiba hero dah ada rambut. he's adorable. esok mungkin raya so aku nak ucapkan Selamat Hari Raya buat ko sekeluarga..nanti tepek gmbr family kat cni ye...btw aku ada anto sepucuk emel kpd ko 2 minggu yg lepas..tak pasti ko dah baca ke belum...besides aku ada something nak inform so pls reply. anyway, aku nak amik kesempatan ini utk memohon ampun & maap dari hjg rambut smpai ke hujung kaki di atas segala salah & silap aku sepanjang kita berkawan...jaga diri & fahim bebaik...im happy for u Ninie...take care =)

Ninie Hanis said...

Mijoe,

Selamat hari raya to uncle mijoe n aunty malin juga. Nnti mkn lemang ingat2 la fahim ye. Hihi. Aaa nanti blk msia fahim claim duit raya. :))

Ninie Hanis said...

Fatt,

Ko emel aku?kt emel yg mana?nnti aku check.aku dh jrg buka no_scarcity tu.nnti aku reply.klu xde aku bgtau ko suh re-send lg.

Selamat hari raya jugak beb.maaf atas segala salah silap dr kits kecik sampai besar. Halal mkn minum jugak (aku kn slalu lepak vista angkasa dulu ngn ko). Hihi. Fahim kiss u back n dia suruh ko slalu jengah sini visit dia :) take care n hv a blast raya!