Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 19 February 2013

WW21-Morning Walk





~Zzzz...






9 comments:

Nadine said...

bestnyeee!

Ninie, cemana Zidane tu diam je eh pakai baju tebal2? sbb dah biasa dari newborn eh? my kids baru je nak cuba pakai winter jacket dah meronta2 mintak bukak :P

Ninie Hanis said...

Nadine,

I guess it's the weather itself..sejuk kan.sebab Zidane ni pantang keluar je even baru kat pintu dia dah menguap. Sebab dah terbiasa pakai dari newborn pun ye jugak.

You nak bawak your kids gi holiday ke mana tu? Try pakaikan dalam bilik air-cond sure ok. :)

Mijoe said...

nak jenjln kat situ jugak!!! ha ha ha...

Ninie Hanis said...

Mijoe,

Boleh..no hal. Uncle mijoe get ready je carry Fahim nanti. Hahaha!

Eta said...

akhirnye dpt jugak tgk fahim, mummy, tolong bgtau fahim, mintak dia update byk2 tau. =p hehe

Mijoe said...

carry budak Fahim tu? bisa di atur dong!! :) infact, uncle mijoe tak sabor nak dukung dia.. :p

err..bape kilo dah dia? ha ha..
auntie malin tak leh dukung Fahim...belum recover dari injuries.. harap maklong! :)

Ninie Hanis said...

Mijoe,

Tak tau la bape kilo lama dah tak check.Mungkin 8-9kg kot.Ini budak malu-malu kuceng..mula2 malu pehtu mula la tunjuk true color. Siap la nanti haha!

Eh auntie Malin cedera apa?teruk ke?Takpe dak Fahim ni pun memang jarang didukung,bior je dia tergolek terlentang. Tapi kalau jalan pun memang dalam pushchair. :) Take care ye auntie Malin.

ishamizu said...

Bestnya morning walk!! Nti cuaca dah warm nk buat jgk la, it's kinda excercise rite ;) comel je fahim dok dlm hiker carrier tuh kekeke

Ninie Hanis said...

Ishamizu,

ar..baru tula..baru feeling2 dah nak spring.chet..dah lama dok teringin tgk fahim naik carrier tu.asik dok terperap dlm store.Seronok jugak dapatlah ambik fresh air skit. :)