Us..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 30 April 2014

WW29- Fahim's Friends Birthday Parties.



-Aisha's birthday party @ Bradford



Iman's birthday party @ Leeds

Kimie's birthday party @ Bradford




- Danish's birthday party @ Bradford










6 comments:

nurbijen said...

Itu baru 4 bulan pertama tahun 2014, kan?
Whose next? hihihi...

Ninie Hanis said...

Kak Nur,

Yessaa..meriah2! Who's turn next? Nak mkn kek lagi...nyum2..

Masitah Abdullah said...

baiknye budak fahim ni, behave betol dia dok atas riba org,

Ninie Hanis said...

Aah..pastu kan nnti dia jugak akan pegi kat pinggan aunty2 mintak org suap sikit kat dia..

Hehh...malunyaaaa mommy dia!!

lovelywa said...

sis, pic sis ngan anak kat luar tu nampak mcm background gamba tipu2 jer..cantik ek laman dia..

Ninie Hanis said...

Lovelywa,

Tu rumah kwn tu..mmg cantik backyard n garden dia. Weather pun cantik masa tu..tapi tak tipu tau, real punye hehehe...